Secure Print

Beveilig uw afdrukken met een PIN-code

Met de Secure Print beschermt u uw vertrouwelijke gegevens met een PIN-code die u zelf kiest wanneer u een afdruktaak aanmaakt. De pagina’s worden pas afgedrukt wanneer u uw PIN-code invoert op het configuratiescherm van de printer.
Zo heeft u de controle over het volledige traject van elk document: vanaf het moment dat de printknop wordt ingedrukt totdat de print-out zich in de juiste handen bevindt.

 

Een veilig verloop van het printproces

Wanneer u de Secure Print functie gebruikt, dan worden uw afdrukgegevens in het geheugen van de printer bewaard tot u uw PIN-code invoert. Dit kan een risico inhouden wanneer u vergeet de afdruktaak uit te voeren en uw vertrouwelijke informatie zo voor onbepaalde duur in de printer blijven.De Timed Erasing functie wist automatisch de afdruktaak uit het geheugen zodra de tijdsduur, die u zelf opgeeft, overschreden is. Zo valt uw vertrouwelijke informatie niet in de verkeerde handen zonder dat u het zelf beseft.

Voordelen

  • Hou uw vertrouwelijke informatie uit de verkeerde handen
  • Verspil geen geld aan dure beveiligingsmaatregelen
  • Kies zelf uw PIN-code om uw afdruktaken uit te voeren
  • Verwijder automatisch documenten na een gekozen tijdsduur
  • Secure Print & Timed Erasing zijn standaardfuncties op Brother toestellen

Beheer de toegang tot uw Brother toestel

Met Secure Function Lock (beveiligd functieslot) kunt u wachtwoorden instellen voor specifieke gebruikers en de functies bepalen waar ze toegang toe hebben.

U kunt de toegang tot een aantal functies van het Brother toestel aan banden leggen: afdrukken, kopiëren, faxen (verzenden, ontvangen), afdrukken vanaf media, scannen naar media en Web Connect (uploaden, downloaden) en afdruklimieten (totaal, zwart-wit, kleur) instellen.

Deze functie beperkt de toegang tot de menu’s om wijzigingen van de standaardinstellingen te vermijden.

U kunt één openbare gebruiker en maximaal 10 individuele (beperkte) gebruikers aanduiden. Bij het instellen van de openbare gebruiker, kunt u één of meer functies van het apparaat beperken voor alle gebruikers. Beperkte gebruikers krijgen toegang tot beperkte functies waarvoor ze een opgeslagen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om de machine te kunnen gebruiken.